Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 12 september 2017

D66 Waterland feliciteert Speeltoren met eerste lustrum!

D66 Waterland feliciteert Waterlandsmuseum de Speeltoren met haar vijfjarig bestaan! Enkele weken geleden vierde het museum haar eerste lustrum. 

D66-Wethouder Gabriëlle Bekhuis van onder andere cultuur & toerisme was bij de viering aanwezig: ”Het eerste lustrum van de Speeltoren in Monnickendam was een succes! Een hele prestatie om in vijf jaar tijd duizenden bezoekers te trekken naar een museum voor jong en oud. De Waterlandse geschiedenis wordt in hier in een notendop verteld, toeristen vergapen zich aan het carillon. Het lustrum werd met verve gevierd en terecht, want zonder de inzet van de vele vrijwilligers was dit allemaal niet mogelijk geweest.” 

De fractie en leden van D66 Waterland feliciteren het museum met deze mooie prestatie, en kijken uit naar het volgende lustrum!